Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Manchester City are 5 jucători indisponibili pentru meciul cu Chelsea, toţi testaţi pozitiv cu Covid-19

Manchester City are 5 jucători indisponibili pentru meciul cu Chelsea, toţi testaţi pozitiv cu Covid-19
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Unul din cele mai interesante meciuri programate în etapa a 17-a a Premier League este cel dintre Manchester City şi Chelsea. Surse BBC Sport susţin că vor lipsi de la City, fiind testaţi pozitiv cu coronavirus, Kyle Walker, Gabriel Jesus şi alţi trei jucători, încă neidentificaţi.

 

 
„Nu cred că Premier League ne permite să numim jucătorii, dar veţi şti”, a spus antrenorul Pep Guardiola, confirmând informaţia.

City a avut deja un joc amânat din cauza celor depistaţi pozitiv, cel cu Everton de pe 28 decembrie.

Guardiola a declarat pentru BBC Sports că City ar fi avut suficienţi jucători pentru a juca pe Goodison Park, dar meciul a fost amânat, deoarece rezultatele testelor pentru întreaga echipă au ajuns în ziua meciului, cu puţin înainte de ora de start.

„Am vrut să jucăm, dar în ziua jocului erau rezultate incerte, cu mai multe posibile cazuri, deci a trebuit să informăm conducerea Premier League”, a spus Guardiola.

Managerul lui City a mai adăugat: „L-am sunat personal pe Carlo Ancelotti pentru a-i explica situaţia, deoarece discutasem şi cu o zi înainte despre ce s-ar putea întâmpla şi despre riscul uriaş”.

 

 

 

Sursa

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *