Luna Amară lansează DVD-ul „Live la Conti” pe 2 martie la București; turneu național

Luna Amară lansează DVD-ul „Live la Conti” pe 2 martie la București; turneu național
gazduire web create web design

Primul DVD al trupei Luna Amară, „Live la Conti”, va fi lansat printr-un concert la București joi, pe 2 martie, în Club Control (str. Constantin Mille, nr. 4).

 

 

 

Primul DVD al trupei Luna Amară, „Live la Conti”, va fi lansat printr-un concert la București joi, pe 2 martie, în Club Control (str. Constantin Mille, nr. 4)! Filmat la sfârșitul anului 2013 în clădirea fostului Hotel Continental din Cluj, clădire-simbol a orașului, concertul reunește piese din toată cariera trupei și este o mărturie a energiei și a sentimentelor pe care Luna Amară reușesc să le dezlănțuie pe scenă, în fața publicului. În plus, pe lângă concertul integral (peste două ore de material), DVD-ul mai conține și un documentar despre istoria de 17 ani a formației, văzută atât prin ochii membrilor săi cât și prin cei ai altor oameni importanți pentru Luna Amară, inclusiv colegi muzicieni din alte formații.

DVD-ul Luna Amară – Live la Conti este realizat de Resize Media, www.resize-media.com, și lansat sub egida casei de discuri Universal Music România. Regie, DOP, imagine – Dorin Marcu, asistent regie – Andrei Aron, operatori – Alex Schiau, Andrei Ungureanu, Arthur Birnbaum, Cristian Grecu, Dorin Marcu, Gabor Fetyko.

Noul material video va fi promovat printr-un turneu în mai multe orașe, după cum urmează:

 • 2 martie, București, Club Control
 • 3 martie, Brașov, TBA
 • 10 martie, Timișoara, Club DAOS
 • 31 martie, Iași, Underground Pub
 • 1 aprilie, Chișinău, Albion
 • 9 aprilie, Cluj, /Form Space

Fiți așadar alături de Luna Amară la concertele de lansare a DVD-ului „Live la Conti”, primul DVD live din istoria formației.

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

 

administrator

  Articole Similare

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *