Loredana si Carla’s Dreams vor canta in premiera un nou single maine, la Vocea Romaniei

Loredana si Carla’s Dreams vor canta in premiera un nou single maine, la Vocea Romaniei
gazduire web create web design

Carla’s Dreams si Loredana vor canta maine seara, in cadrul emisiunii Vocea Romaniei, difuzata de la 20:30 pe Pro TV, noul lor single, “Lumea ta”.

 

 
Carla’s Dreams si Loredana vor canta maine seara, in cadrul emisiunii Vocea Romaniei, difuzata de la 20:30 pe Pro TV, noul lor single, “Lumea ta”.

Cei doi artisti au mai cantat noua piesa si in cadrul concertelor Loredanei, de la Sala Palatului, din urma cu aproape o luna, iar maine, la Vocea Romaniei, va avea loc premiera pe TV. Single-ul a fost compus de Carla’s Dreams, iar productia a fost realizata de Carla’s Dreams si The Farmers.

La concertele mele din noiembrie, publicul a primit cu multa caldura noul single, ‘Lumea ta’, cantat cu Carla’s Dreams, un muzician foarte talentat din Republica Moldova. Ma bucur ca am avut ocazia sa colaboram!”, a spus Loredana.

Si solistul de la Carla’s Dreams a fost incantat de aceasta colaborare: “Lumea ta’ este a doua piesa lansata de Carla’s Dreams in Romania si ne bucuram ca si de data aceasta, colaboram cu o artista romanca. Prin aceasta piesa am incercat sa transmitem ceea ce credem cu adevarat: sta in puterea noastra sa ne facem viata mai frumoasa si sa luptam, chiar daca de multe ori, pare imposibil. Suntem onorati ca Loredana, un nume atat de mare din industria muzicala, a acceptat invitatia noastra si suntem foarte incantati de rezultat”, a spus artistul.

Piesa beneficiaza si de un videoclip, produs de Global Records. Filmarile au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea si in parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti, in regia lui Matei Dima, primul roman care a castigat un premiu YouTube, iar DoP a fost Alex Dorobantu. Stylingul a fost asigurat de Radu Mada, Alexandru Abagiu a fost responsabil de machiaj, iar Sorin Stratulat a realizat coafurile.

Videoclipul a fost filmat acum doua saptamani, la temperaturi foarte mici! In ciuda frigului, filmarile au decurs excelent! Povestea clipului este despre cum sa ramai copil, despre revolutia inocentei si imaginatiei intr-o lume care a uitat sa zambeasca si sa se joace”, a explicat Lori.

Videoclipul piesei Carla’s Dreams feat. Loredana – “Lumea ta” va putea fi urmarit pe YouTube incepand de maine, 21 decembrie, de la ora 21.

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *