Lansarea Xiaomi Mi 11, rivalul celor mai noi modele de la Samsung sau Apple

Lansarea Xiaomi Mi 11, rivalul celor mai noi modele de la Samsung sau Apple
gazduire web create web design

Xiaomi a lansat în România noul flagship, Mi 11. Telefonul are 8GB de RAM, cameră de 108MP şi costă 3.600 de lei. Este unul dintre cei mai puternici rivali pentru iPhone 12 şi Galaxy S21.

 

 
Poate că sună a clişeu, dar aşteptarea a luat sfârşit. Noul rival pentru iPhone 12 şi Galaxy S21 este disponibil şi în România.

Xiaomi a prezentat într-un eveniment online noul vârf de gamă, Mi 11, primul telefon care a venit cu procesor Snapdragon 888, cel mai puternic de pe piaţă pentru Android. Modelul are o cameră de 108MP şi un încărcător cu 55 de waţi, care duce telefonul de la 0 la 100% în doar 45 de minute. 

Noul telefon de la Xiaomi debutează şi în cinematografie. La lansarea telefonului a fost prezentat un clip de pe platoul filmului „Complet Necunoscuţi”, în regia lui Octavian Strunilă. Clipul a fost filmat cu noul telefon.

Nu a fost singurul produs prezent la lansare. Xiaomi are şi un nou design pentru scuterul electric popular, inspirat de la campionii mondiali din Formula 1, constructorul Mercedes-AMG Petronas.

 

 

 


 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *