Lansare Stefan Banica – E beton coana mare

Lansare Stefan Banica – E beton coana mare
gazduire web create web design

STEFAN BANICA spune ca “E BETON COANA MARE pe ritmuri de Rock’n’Roll.

 

Stilul inconfundabil al lui Stefan Banica revine in atentia fanilor cu acest cantec menit sa ii puna in miscare inca de la primele acorduri. “Piesa “E beton Coana Mare” a fost inregistrata in studio in luna februarie a acestui an si am avut alaturi muzicieni de prima marime. De aceasta data, dupa mult timp, apar si eu pe inregistrare ca pianist, pentru ca e o piesa rock’n’roll 100%, exact asa cum imi place mie. E genul de piesa care iti da o energie buna si te face sa dansezi.” – a declarat Stefan Banica despre cel mai nou single, lansat astazi, 11 mai, pe YouTube, dar si pe platformele digitale.

Personajul principal al cantecului, este, evident, Coana Mare, despre care Stefan Banica spune: „Coana Mare, personajul din cantec, este inspirat din realitate si dovedeste ca, la unii, varsta e doar un numar, atunci cand stii sa te bucuri de viata. Cine nu ar vrea sa aiba o bunica asa cum e Coana Mare?! Dar, pe vremurile astea, oare cine ar tine-o in casa pe Coana Mare?! J “

Videoclipul este si el in ton cu piesa, extrem de amuzant si realizat in aceeasi directie cu vremurile pe care le traim, in izolare acasa, dupa cum declara Stefan Banica: „Modalitatea de realizare a videoclipului se potriveste exact cu aceasta perioada de criza, in care majoritatea dintre noi suntem nevoiti sa stam acasa, unde telefonul si mediul online sunt in prim plan. Grafica din videoclip e haioasa, digitala, reprezinta un telefon mobil, pe care multi dintre noi ne petrecem foarte multe ore pe zi.”

“E beton Coana Mare este o piesa “verificata” in concerte. Sunt unele piese indragite de public pentru ca sunt difuzate si ascultate la radio, iar altele, fara sa fie auzite inainte, trezesc reactii de la primele acorduri, ceea ce este extrem de important, asa cum e si cazul noului single “E beton Coana Mare”. Sper sa va placa piesa si videoclipul. Si astept sa ne revedem sanatosi cat mai curand.” – a conchis Stefan Banica, artistul care umple salile de concert pana la refuz si care a stabilit adevarate recorduri in Romania prin productiile spectaculoase ale concertelor sale de Craciun de la Sala Palatului. Cu o cariera impresionanta, de peste 30 de ani, in muzica, film, teatru si televiziune, Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti artisti romani, reprezentand un adevarat brand in showbiz-ul din Romania.

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *