Lansare piesa Gregory Porter – Mister Holland

Lansare piesa Gregory Porter – Mister Holland
gazduire web create web design

Gregory Porter lanseaza “Mister Holland”, un mix fresh de jazz, soul, blues si dragoste. Gregory Porter, cantaretul american de jazz care aliniaza sufletele calde pe aceleasi note muzicale de fiecare data cand lanseaza un material discografic, revine pe scena cu un nou extras de single, de pe albumul “All Rise”, valabil pentru precomanda pe platformele digitale.

 

Gregory Porter, cantaretul american de jazz care aliniaza sufletele calde pe aceleasi note muzicale de fiecare data cand lanseaza un material discografic, revine pe scena cu un nou extras de single, de pe albumul “All Rise”, valabil pentru precomanda pe platformele digitale. “Mister Holland” este o poveste de dragoste care subliniaza din start ca bariera de culoare, nume sau statut nu conteaza cand vine vorba de iubire.

Dupa ce a cucerit topurile muzicale de specialitate si nu numai cu single-uri precum Revival si Phoenix, extrase de pe acelasi album, care va fi lansat oficial pe 28 august anul acesta, Gregory Porter transmite din nou un vibe fresh, un mix elegant de jazz, blues si soul, exact elementele cheie pentru care este cunoscut artistul nascut in California.

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *