Lansare Lora – Fii tu fata

Lansare Lora – Fii tu fata
gazduire web create web design

LORA a lansat o nouă piesă ritmată despre împuternicirea femeii, „Fii tu fata”. Pe un beat original, artista îşi asumă imaginea de zeiţă greacă şi prezintă puterea feminină într-un videoclip proaspăt. Vă invităm să îl vizionaţi în articol.

 

LORA cântă în „Fii tu fata” despre relaţia dintre sexe şi despre aşteptările pe care le au femeile de la bărbaţi, dar şi de la alte femei. Costumul artistei aminteşte de o zeiţă greacă, undeva între Atena şi un personaj din „Wonder Woman”. În spatele LOREI se află dansatoare care se unduiesc senzual în faţa camerei, pe ritmul basului puternic din fundal.

Piesa are puternice influenţe din folclor, având chiar un sample de „urătură” spre final sau mai bine zis de chemare la joc. LORA nu e la prima ispravă de explorare a feminităţii, ea lansând piesa „E nebună românca” în luna iulie a acestui an. Videoclipul acelui single a fost incitant, iar beat-ul antrenant.

De această dată muziciana a strâns o armată de amazoane care ne arată puterea feminităţii. Vedem fete rele şi tatuate, fetiţe inocente cu codiţe, dar şi blonde voluptoase. Din acest track reiese portretul femeii secolului 21, care trebuie să fie „sigură pe ea, deschisă la minte, curajoasă, hotărâtă, independentă financiar, debordând de senzualitate, pentru care fiecare zi este o celebrare a feminităţii”.

LORA a vorbit despre creaţia sa astfel:

Cunosc femei care au reuşit. Au cariera lor şi au bărbatul care le adoră, care la rândul lui e un om cu visele împlinite. Portretul lor robot este în această piesă. Sper să vă ridice moralul şi să vă dea curaj când aveţi alegeri dificile de făcut.

Cântăreaţa a colaborat îndeaproape cu coregraful Bruce pentru întregul concept. Ionuţ Trandafir este regizorul acestui videoclip, punând în practică viziunea celor doi. LORA este apreciată ca una dintre cele mai bune voci din România şi a strâns milioane de vizualizări pe YouTube cu hituri ca „Rămas Bun”, „Ne împotrivim”, „Singuri în doi”, „Cinci” sau „Până în rai”.

În 2018 a apărut hitul „Dor să te ador”, colaborare cu Doddy, care a strâns peste 76 de milioane de vizualizări.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *