Lansare Felix Noa – Floare rara

Lansare Felix Noa – Floare rara
gazduire web create web design

Felix Noa lanseaza piesa “Floare rara”. Felix Noa isi incepe cariera muzicala solo cu single-ul “Floare rara”, o piesa despre sentimentul cel mai complex al oamenilor – iubirea.

 

Felix Noa isi incepe cariera muzicala solo cu single-ul “Floare rara”, o piesa despre sentimentul cel mai complex al oamenilor – iubirea.

Desi piesa “Floare Rara” este energica prin beat-ul sau, versurile ascund de fapt un mesaj trist, despre o poveste de dragoste neimpartasita. In piesa, iubirea este comparata cu o floare rupta din radacina, iar persoana iubita este “o floare rara fara petale”. In acelasi timp, se face o paralela intre om si floare, evidentiind faptul ca fara dragoste florile se ofilesc, la fel ca si oamenii. Combinatia de energie si versuri ce iti ating sufletul poate fi lozul norocos pentru Felix Noa, si inceputul carierei sale solo.

Versurile sunt facute exclusiv de Felix Noa, iar pentru muzica, productie, mix & master, artistul a lucrat impreuna cu Achim Marian si Cristian Marcel Treanta. Videoclipul a fost realizat de Silviu Mindroc.

Pe Felix il cunoastem deja din boy band-ul romanesc, Last Night. De asemenea, el este producator si compozitor si a lucrat cu multe nume sonore din industria muzicala romaneasca precum Andra, Nicole Cherry, Fly Project, Sasha Lopez si multi altii.

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *