Lansare Dora Gaitanovici – El nu ma vrea

Lansare Dora Gaitanovici – El nu ma vrea
gazduire web create web design

Dora Gaitanovici, tânăra artistă care a cucerit publicul în cadrul emisiunii Vocea României, lansează cel de-al doilea single din carieră, „El nu mă vrea”. Piesa este compusă de Dora împreună cu Irina Rimes.

 

 

Dora a filmat videoclipul piesei „El nu mă vrea” în București, în regia Isabellei Szanto. Din echipa de producție mai fac parte și Bogdan Zamonea și Roberto Stan (DoP). Protagonist în videoclip, alături de Dora, este Eduard Serei.

La doar 19 ani, Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naţionale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști.

Recent, Dora a lansat piesa „Eu te las” împreună cu What’s UP și a colaborat și cu Daniel Dorobanțu, fondatorul ansamblului de artă sincretică Thy Veils, pentru melodia „Feel It All”, ce poate fi ascultată pe InfoMusic.

Anul acesta, Dora a susținut un recital în cadrul finalei Eurovision România și a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alaăuri de band-ul sau.

Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto şi este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. În prezent, Dora este studentă în cadrul Universităţii de Muzică din Bucureşti.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *