Lansare Alexandra Stan – Obsesii

Lansare Alexandra Stan – Obsesii
gazduire web create web design

Alexandra Stan a lansat prima piesă din 2020 la început de lună februarie, „Obsesii”. Artista ne propune un videoclip alb-negru pentru a ilustra acest nou single, care are un beat primăvăratic şi romantic. Urmăreşte noul videoclip în articol.

 

Alexndra Stan a ales o numerologie specială pentru lansarea acestui clip. „Obsesii” a debutat pe 02.02.2020 la ora 20:00. Piesa sosise pe platformele de streaming de pe 31 ianuarie 2020, acolo unde artista a strâns deja milioane de ascultări pentru celelalte hituri ale sale. Versurile melodiei sunt scrise de către Alex Pelin, iar piesa spune povestea iubirii transformate în obsesie. Melodia a fost compusă de către Vlad Lucan şi Alex Pelin şi include un sample tineresc, primăvăratic şi urban.

Videoclipul a fost regizat de către Bogdan Daragiu, care a ales un vizual alb negru pentru a exprima contraste profunde. Alexandra Stan apare cu o figură angelică, înconjurată de dansatori tăcuţi şi blocaţi în mişcări de curtare. Cămăşile largi ce flutură inspiră ideea de libertate şi luminile fluctuante contribuie la imaginea magică şi hipnotizantă prinsă de cameră. Cei care ascultă cu atenţie versurile vor observa că artista face referire la dorinţa carnală drept „iluzii trucate”, săpând mai adânc în definiţia iubirii.

De la un punct încolo „o noapte” devine obsesie şi nu iubire, iar vinul devine „prea amar”. Este clasica poveste a dorinţei efemere, care dispare, în contrast cu dragostea care dăinuie.

Alexandra Stan a debutat în muzică alături de MediaPro Music, lansând single-ul „Lollipop/ Param Pam Pam”. Ulterior a lansat alte track-uri apreciate de public precum „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)”. La un deceniu de la debut, artista s-a alatuat Universal Music România & MediaPro Music. Anul 2020 este special pentru artistă, care sărbătoreşte 10 ani de activitate muzicală. Are la activ 4 albume: „Saxobeats”, „Unlocked”, „Alesta” şi „Mami”, dar şi zeci de single-uri de top.

A colaborat cu nume mari din muzică precum Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva. În plus, muziciana a strâns o comunitate de peste 6.5 milioane de fani. Un moment cheie în cariera sa a fost coverul realizat de Selena Gomez pentru piesa „Mr. Saxobeat”.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *