Lansare album Vunk – Domnul Portocaliu si masina timpului

Lansare album Vunk – Domnul Portocaliu si masina timpului
gazduire web create web design

După ce a lansat piesa „Déjà vu” înainte de concertul aniversar de 25 de ani al trupei, VUNK ne prezintă coperta și numele albumului cu totul și cu totul special pentru băieți.

 

Aflăm astfel că albumul care marchează 20 de ani de la lansarea lor material și aniversarea a 25 de ani de la primul concerte se numește – drum roll! – „Domnul Portocaliu și Mașina Timpului”!

„Pe 16 octombrie, la Sala Polivalentă, lansăm noul nostru album. Se numește «Domnul Portocaliu și Mașina Timpului» și apare la 20 de ani de la lansarea primului album VANK și la aniversarea a 25 de ani de la primul nostru concert pe bilete, momentul în care a început visul nostru. Atunci era VANK și a devenit VUNK”, spune Cornel Ilie and co.

Coperta albumului, tribut idolilor britanici de la The Beatles

Pentru această ocazie, VUNK a adus un omagiu celor care i-au determinat să meargă pe calea muzicii, marcând și o premieră: prima copertă pe care apar fanii unui artist.

„Coperta albumului este inspirată din conceptul «Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band», albumul The Beatles. Este și un omagiu adus celor patru idoli britanici datorită cărora am descoperit muzica. Noi am venit cu un twist, am ales să-i aducem alături de noi pe copertă pe unii dintre cei mai buni prieteni ai noștri, o parte dintre oamenii din Universul VUNK, aleși în urma poveștilor VUNKtastice pe care ni le-au trimis. Este, poate, prima copertă pe care apar fanii unui artist”, mai spun ei.

„Puteți comanda deja albumul atât în format fizic, cât și pe platformele digitale”, țin ei să ne anunțe.

La final, băieții ne anunță de când urmează să primim CD-urile și cum poți să ai și tu autografele băieților.

„CD-ul comandat pe vunk.ro/shop se va livra după 16 octombrie, dar toate comenzile înregistrate până atunci vor fi însoțite de autografele noastre. Iar prin acest link puteți salva sau pre-comanda albumul în format digital. Deschide ochii și visează!”, ne sfătuiesc băieții la final.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *