LaLiga depune plângeri la UEFA împotriva lui PSG şi Manchester City, după ce Real nu a reuşit să-l transfere pe Mbappe

LaLiga depune plângeri la UEFA împotriva lui PSG şi Manchester City, după ce Real nu a reuşit să-l transfere pe Mbappe
gazduire web create web design

LaLiga a depus o plângere la UEFA împotriva lui Paris St Germain şi Manchester City pentru presupuse încălcări ale fair play-ului financiar, a anunţat Liga Profesionistă Spaniolă de Fotbal, citată de Reuters.

 

 

 
Organizaţia a precizat că va întreprinde „alte acţiuni legale la organismul de justiţie al Uniunii Europene, Franţei şi Elveţiei”, deoarece înţelege că „aceste cluburi încalcă în mod continuu reglementările actuale” privind fair-play-ul financiar.

LaLiga a precizat că a depus plângerea împotriva lui Manchester City la UEFA în aprilie, înainte de a o depune pe cea împotriva lui PSG, săptămâna trecută.

Preşedintele LaLiga, Javier Tebas, a declarat luna trecută că organizaţia va lua măsuri legale împotriva clubului francez după ce Kylian Mbappe a refuzat în al 11-lea ceas o mutare la Real Madrid şi şi-a reînnoit contractul cu PSG până în 2025.

LaLiga a reacţionat vehement la prelungirea contractului lui Mbappe, spunând că noua ofertă a PSG pentru Mbappe „atacă stabilitatea economică” a fotbalului european.

„Este scandalos că un club precum PSG, care în sezonul trecut a raportat pierderi de peste 220 de milioane de euro, după ce a acumulat pierderi de peste 700 de milioane de euro în sezoanele anterioare… cu o echipă care costă în jur de 650 de milioane de euro pentru acest sezon, poate încheia un astfel de acord”, a declarat LaLiga la acea vreme.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.