LaLa Band si Anya au incheiat astazi seria Christmas Live Session la ProFM

LaLa Band si Anya au incheiat astazi seria Christmas Live Session la ProFM
gazduire web create web design

Vineri, 21 decembrie, ProFM Christmas Live Session a inceput in forta la Alarma ProFM cu trupa LaLa Band. Nicolai si Gicu au avut parte de o dimineata energica cu frumoasele cantece interpretate de actorii serialului „Pariu cu viata”.

 

 
Vineri, 21 decembrie, ProFM Christmas Live Session a inceput in forta la Alarma ProFM cu trupa LaLa Band. Nicolai si Gicu au avut parte de o dimineata energica cu frumoasele cantece interpretate de actorii serialului „Pariu cu viata”. Tinerii au dat startul cu un moment absolut special, in care intreaga trupa a cantat acapella colindul “Buna dimineata la Mos Ajun”. Printre piesele de care ascultatorii s-au bucurat la ProFM s-au numarat „Let it snow” in interpetarea lui Criss si Vlad, „Last Christmas” cantat de Alina si Dorian, „Santa Claus is coming” – Sore si Rapha, „The Christmas song” – Liviu, „Silent Night”-Criss,Vlad, Alina si Liviu si cantecul de Craciun compus de Ionut Radu aka John Puzzell special pentru membrii trupei LaLa Band – „Din albul iernii” – Criss, Vlad, Alina si Dorian. Pe tot parcursul concertului live din studioul Pro FM, Liviu, Bubu si Mihai au cantat, pe rand, la clape, acompaniindu-si colegii pe frumoasele piese de Craciun.

„Este prima oara cand cantam la Christmas Live Session si ne bucuram ca i-am colindat pe ascultatorii ProFM. Speram ca le-a placut si un lucru e cert: cand vii la baietii de la ProFM e distractie. LaLa +ProFM =LaLa Pro distractie!”, au declarat ei incantati. Cei care au fost pe receptie la Alarma ProFM au aflat ca pe 24 decembrie trupa Lala Band se pregateste sa isi ofere cadouri, organizand intre ei Secret Santa si in aceeasi zi au pregatit un epidod special din „Pariu cu viata”, la ProTv, iar din 27 decembrie trupa va incepe un nou turneu „LaLa Love Tour”, primul oras fiind Constanta.

Si Nono Semen s-a bucurat de invitat in studioul ProFM de la ora 13:00, cand Anya a tinut un adevarat concert live cu piesele „Noapte de vis” (Silent Night), „Let it snow” (Dean Martin), „Colindam colindam iarna” (dupa piesa Paulei Selling), „Mary did you know”, „One” si „Beautiful World”.

Toate concertele Christmas Live Session vor putea fi urmarite la MTV Romania in zilele de Craciun, de la ora 20:30 in emisiunea “X-mas Music Mix”.

 

GALERIE FOTO :

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *