La 56 de ani, Cindy Crawford face senzaţie la saună, fără machiaj

La 56 de ani, Cindy Crawford face senzaţie la saună, fără machiaj
gazduire web create web design

Cindy Crawford se arată goală şi fără machiaj pe Instagram, la 56 de ani, fără teamă de îmbătrânire, dar printre comentarii apar şi nelipsiţii critici.

 

 

 
Fostul supermodelele, care a făcut istorie alături de Naomi Campbell, Claudia Schiffer şi Carla Bruni, are astăzi 57 de ani, vârstă pe care o va împlini luni, 20 februarie 2023, dar este încă la mare căutare pentru reclame, evenimente sociale şi coperţi de revistă.

Foarte activă pe Instagram, unde distribuie fotografii vechi din perioada în care călca pe cele mai importante podiumuri ale lumii, Cindy Crawford şi-a încântat fanii când a publicat imagini cu ea goală, în saună, fără machiaj.

Cinci secunde de videoclip au fost suficiente pentru ca Cindy Crawford să adune comentarii pe Instagram, cei mai mulţi felicitând-o pentru frumuseţe şi lăudându-i pielea şi părul neted.

Unii au folosit cuvinte mai puţin măgulitoare, luându-se de buzele aparent umflate ale supermodelului şi decizia de a apărea fără haine. Cindy Crawford a fost nevoită să limiteze comentariile pe profilul ei de Instagram. Nu este prima dată când Cindy Crawford se arată naturală pe Instagram, mulţumită de corpul ei.

Pentru Haute Living, ea a explicat că nu se teme de trecerea timpului: „Nu are sens să mi se spună că frumuseţea mea este fără vârstă. Nu am 25 de ani, din ce motiv ar trebui să încerc să arăt de 25 de ani? Am avut copii. Am multă experienţă de viaţă în spate. Ştiu foarte bine că am îmbătrânit. Dar consider că este norocos să pot îmbătrâni, a îmbătrâni înseamnă a fi în viaţă”.

Cindy Crawford, căsătorită cu Richard Gere din 1991 până în 1995, şi-a construit o familie cu antreprenorul şi fostul model Rande Gerber. Cei doi sunt căsătoriţi din 1998 şi au doi copii, Presley Walker Gerber – născută în 1999 şi Kaia Jordan Gerber – născută în 2001, şi ea model.

 

GALERIE FOTO :

 

 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford)


 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *