gazduire web create web design

L.O.S.T a lansat un nou single si videoclip, World War Cup

L.O.S.T a lansat un nou single si videoclip, World War Cup
gazduire web create web design

L.O.S.T. a lansat o noua melodie, World War Cup, care va face parte din coloana sonora a filmului de scurt metraj animat cu acelasi nume.

 

 

L.O.S.T. a lansat o noua melodie, World War Cup, care va face parte din coloana sonora a filmului de scurt metraj animat cu acelasi nume. Videoclipul, produs de catre Razvan Raduta (Oldboy Studio), poate fi urmarit mai jos.

Vlad Busca, bassistul formatiei, a declarat: „World War Cup este primul single oficial de pe urmatorul album L.O.S.T. pe care speram sa il finalizam la final de 2016. Deasemenea, nu stiu daca este o premiera pentru scena metal, dar pentru noi este cu siguranta prima colaborare de acest gen cu lumea filmului. Am primit cu surprindere dar si bucurie propunerea producatorilor de a compune special o melodie pentru film, am discutat si analizat impreuna povestea respectiva si am incercat sa recream atmosfera personajelor principale, atat prin versuri cat si prin muzica.”

 

Mihai Mitrica, producatorul filmului, a spus despre proiect urmatoarele: „World War Cup este o poveste despre regrete si amintiri care vindeca. Doi veterani de razboi se intalnesc pentru a vedea impreuna un meci de fotbal, pe care amintirile lor il transforma intr-o adevarata confruntare pe campul de lupta. Cu regretul de a fi facut in razboi o greseala de neiertat, cei doi se imagineaza acum castigatori pe terenul de fotbal, iar victoria le vindeca frustrarile din tinerete. Scurt metrajul de animatie regizat de Sebastian Cosor are premiera programata pentru luna decembrie a acestui an, iar coloana sonora este sustinuta de o piesa originala semnata L.O.S.T.. Melodia surprinde perfect atmosfera povestii si traduce starile personajelor principale intr-o muzica intensa si dinamica.”

 

Melodia a fost inregistrata la Mentor Rock Studio (Costin Neamtu si Mihai Mugescu), Studio B (Cristian Iancu) si Taine Multimedia (Andy Ionescu). Mixajul a fost realizat de catre Alin Petrut (Gothic), masterizarea de catre Luculescu Alin Gabriel iar grafica a fost semnata de catre Andrei „Max” Korony.

Videoclipul, produs de catre Razvan Raduta (Oldboy Studio), poate fi urmarit mai jos:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

GALERIE FOTO :

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *