Kourtney Kardashian aşteaptă primul ei copil cu Travis Barker. Momentul în care a dat vestea

Kourtney Kardashian aşteaptă primul ei copil cu Travis Barker. Momentul în care a dat vestea
gazduire web create web design

Kourtney Kardashian aşteaptă primul ei copil cu Travis Barker. Kourtney a decis să facă publică vestea în timpul unui concert Blink 182.

 

 
Anunţul a fost făcut chiar de Kourtney în timpul unui concert Blink 182 şi, pentru a face acest lucru, a ales să citeze un fragment din videoclipul emblematic al trupei, All the Small Things, în care un fan ţinea o pancartă pe care scria „Travis, sunt însărcinată”.

Primul comentariu al cuplului după ce a făcut publică această veste a fost plin de emoţie şi bucurie, conform Vanity Fair. Apropiaţii ştiau deja de câteva săptămâni despre sarcină, dar acum că este de notorietate publică, viitorii părinţi se simt liberi să îşi exprime fericirea.

Cei doi au încercat mult timp să aibă un copil, recurgând chiar şi la fertilizarea in vitro, dar fără succes. Kourtney vorbise, de asemenea, despre faptul că întregul proces a fost fizic şi psihologic solicitant pentru ea, atât de mult încât a fost nevoită să se oprească.

Bebeluşul va avea nu mai puţin de 6 fraţi: trei din partea mamei (Reign, Mason şi Penelope, pe care Kardashian i-a avut cu Scott Disick) şi încă trei din partea tatălui (Landon, Alabama şi Atiana).

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *