Kim Kardashian este iar o femeie singură. S-a despărţit de Pete Davidson, fostul comediant de la Saturday Night Live

Kim Kardashian este iar o femeie singură. S-a despărţit de Pete Davidson, fostul comediant de la Saturday Night Live
gazduire web create web design

„S-au despărţit săptămâna aceasta pe cale amiabilă din cauza distanţei şi a programelor”, a declarat o persoană apropiată lui Kim care şi-a păstrat anonimatul.

 

 

 
Kim Kardashian şi comediantul Pete Davidson şi-au încetat relaţia, a declarat pentru CNN o sursă apropiată cuplului.

Perechea, care a devenit oficială pe Instagram în martie şi şi-a făcut debutul pe covorul roşu în mai, a avut parte de o aventură romantică din octombrie 2021.

Într-un episod din seria ei de pe Hulu, Kardashian a vorbit despre întâlnirea cu Davidson când a găzduit „Saturday Night Live” .

„Am făcut împreună un scheci (cu el îmbrăcat ca Aladdin şi ea ca Jasmine) la Saturday Night Live, iar atunci când ne-am sărutat pe scenă, a fost o atmosferă senzuală”, a spus Kardashian în emisiune, precizând că Davidson nu a participat la petrecerea de după spectacol. Mai târziu, a spus ea, a decis să-l urmărească.

„L-am sunat pe producătorul emisiunii SNL şi i-am întrebat: Hei, ai numărul lui Pete?”, a povestit ea. „Şi el a spus: Da”. I-am trimis un mesaj. Nici măcar nu mă gândeam: „Oh, Doamne, voi fi într-o relaţie cu el”.
Davidson a părăsit emisiunea de comedie la sfârşitul sezonului trecut, după opt ani de colaborare.

Tot la aceeaşi ediţie a emisiunii, Kim Kardashian, îmbrăcată într-o salopetă roz (ce aduce aminte de personajul animat Pantera Roz), le-a vorbit spectatorilor despre frumuseţe, silicoane, machiaj, viaţa ei publică şi despre divorţul ei de Kanye West pe care l-a ironizat.

„Ştiţi, cred că calc pe urmele tatălui meu. Acum, ştiţi că tatăl meu a fost o inspiraţie pentru mine şi îi acord credit lui pentru că mi-a deschis ochii privind nedreptatea rasială. Datorită lui am cunoscut primul iubit de culoare. Ştiu că este ciudat să-ţi aminteşti de primul iubit de culoare, dar O.J. lasă semne. Sau niciunul. Chiar nu ştiu. Amintiţi-vă, sunt Kim, nu o Karen. Nu candidez la preşedinţie. Nu putem avea trei politicieni eşuaţi în familia noastră. Sunt recunoscătoare de ce mi-a adus viaţa, adică m-am căsătorit cu cel mai tare rapper din timpurile noastre. Şi nu numai, este cel mai bogat bărbat de culoare în America, un geniu talentat care mi-a dăruit patru copii”.  

Kardashian a fost declarată  singură  din punct de vedere legal de un tribunal din Los Angeles în martie, după ce în urmă cu câteva luni a depus o cerere pe care fostul ei soţ, muzicianul Kanye West, a contestat-o. Cei doi, care au avut un proces controversat de divorţ, au împreună patru copii.

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *