Kathy Whitworth, jucătoarea de golf cu cele mai multe victorii, a murit la vârsta de 83 de ani

Kathy Whitworth, jucătoarea de golf cu cele mai multe victorii, a murit la vârsta de 83 de ani
gazduire web create web design

Jucătoarea de golf Kathy Whitworth, care a înregistrat cele mai multe victorii în cadrul unui singur turneu profesionist, masculin sau feminin, a murit la vârsta de 83 de ani, potrivit Sky News.

 

 

 
Jucătoarea de golf Kathy Whitworth, care a înregistrat cele mai multe victorii în turneele profesioniste din toate timpurile, a murit la 83 de ani.

Nimeni nu i-a egalat numărul remarcabil de 88 de victorii, nici legendarul Sam Snead sau Tiger Woods, nici Mickey Wright şi Annika Sorenstam, care sunt considerate două dintre cele mai mari jucătoare de golf din istorie.

Whitworth, care a devenit prima femeie care a câştigat un milion de dolari în LPGA (Ladies Professional Golf Association), a murit în ajunul Crăciunului, a declarat partenerul ei de viaţă.

Bettye Odle nu a dezvăluit cauza morţii partenerei sale, dar a spus că Whitworth a murit brusc sâmbătă seara, în timp ce sărbătorea cu familia şi prietenii.

„Kathy a lăsat această valoare aşa cum şi-a trăit viaţa – iubind, râzând şi creând amintiri”, a spus Odle într-o declaraţie publicată de LPGA Tour.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *