Kate Winslet, transportată la spital în Croaţia, după ce a căzut pe platoul de filmare

Kate Winslet, transportată la spital în Croaţia, după ce a căzut pe platoul de filmare
gazduire web create web design

Kate Winslet a fost dusă la spital în Croaţia după ce a căzut pe platoul de filmare. Vedeta filma săptămâna aceasta pentru filmul biografic „Lee” când a căzut pe platou.

 

 

 
Într-o actualizare a stării de sănătate împărtăşită cu Deadline, reprezentanţii lui Winslet au declarat că actriţa a fost dusă la spital în momentul incidentului, dar se va întoarce pe platou săptămâna aceasta.

„Kate a alunecat şi a fost dusă la spital ca măsură de precauţie cerută de producţie”, au spus ei, potrivit Independent. „Ea este bine şi va filma, aşa cum a fost planificat, săptămâna aceasta”.

Winslet joacă în „Lee” rolul lui Lee Miller, celebrul model britanic cunoscut din revista Vogue, care la începutul celui de-al Doilea Război Mondial s-a transformat în corespondent de război al publicaţiei.

Marion Cotillard, Jude Law, Andrea Riseborough şi Josh O’Connor vor juca, de asemenea, în filmul regizat de Ellen Kuras. Filmul va fi ecranizarea cărţii „The Lives of Lee Miller”, scrisă de Antony Penrose, fiul lui Miller.

„Rolul lui Lee îmi va da prilejul să joc o iubită şi o mamă extraordinară, o femeie pasionată de tot ceea ce făcea, fie că era vorba despre filosofie, bucurie de-a trăi, bucătărie, modelling, activism social sau jurnalism de război”, declara Kate Winslet.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *