Kanye West își dezactivează contul de Instagram. Anunțul a fost făcut chiar de artist

Kanye West își dezactivează contul de Instagram. Anunțul a fost făcut chiar de artist
gazduire web create web design

Kanye West nu mai este pe Instagram. Artistul a făcut o postare pe Instagram în care a anunțat fanii că își va dezactiva contul. Contul său a mai avut probleme de-a lungul timpului.

 

 

Rapperul Kanye West a accesat ultima oară platforma, marți, unde a postat o captură de ecran cu meniul paginii de dezactivare a contului de Instagram, cu opțiunea de confirmare a eliminării temporare a contului său. La scurt timp după anunț, contul a fost dezactivat, scrie Billboard.

Nu este pentru prima oară când Kanye are probleme cu rețelele sociale. În martie 2022, a fost suspendat de pe Instagram pentru 24 de ore, după ce unele dintre postările sale au încălcat politicile platformei privind discursul instigator la ură, hărțuirea și intimidarea. Înainte de suspendare, cântărețul a postat insulte rasiale, sub forma unei capturi de ecran a paginii Google.

În plus, el a avut mai multe postări în care îl ataca pe Pete Davidson, care se întâlnea la acea vreme cu Kim Kardashian, fosta soție a lui West. El a scris despre comediantul de la Saturday Night Live, că „o va face pe mama copiilor mei să fie dependentă de droguri. Este la dezintoxicare la fiecare 2 luni”.

Ye, așa cum mai este cunoscut artistul, a fost suspendat din nou în octombrie 2022 în urma unei serii de remarci antisemite. El a revenit în martie 2023 pentru a declara că „îi plac din nou evreii” după ce a urmărit interpretarea lui Jonah Hill în „21 Jump Street”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *