Justin Bieber spune că se străduieşte să se recupereze după o paralizie parţială a feţei

Justin Bieber spune că se străduieşte să se recupereze după o paralizie parţială a feţei
gazduire web create web design

Justin Bieber spune că se străduieşte să se recupereze după o paralizie parţială a feţei.

 

 
Cântăreţul canadian de muzică pop Justin Bieber a dezvăluit că a fost diagnosticat cu un virus care i-a lăsat jumătate din faţă paralizată şi l-a obligat să anuleze unele spectacole viitoare pentru a se concentra pe recuperare, potrivit Reuters.

Într-un videoclip postat pe Instagram, Bieber a spus că a luat sindromul Ramsay Hunt, care i-a afectat nervii din ureche şi din faţă: „Nu pot să zâmbesc pe partea dreaptă a feţei mele. Această nară nu se mişcă. Deci există o paralizie totală pe această parte a feţei mele”.

Bieber, în vârstă de 28 de ani, a declarat că este în imposibilitatea fizică de a susţine viitoarele sale spectacole, dar că face exerciţii faciale şi că se aşteaptă să se recupereze: „Va reveni la normal. Este vorba doar de timp, şi nu ştim cât timp va fi”.

Bieber şi-a găsit faima la vârsta de 13 ani şi a devenit un fenomen pop global cu melodii precum „Baby” şi „Believe”. El are două victorii la Grammy printre cele 22 de nominalizări, inclusiv o înregistrare şi un cântec al anului în acest an pentru „Peaches”.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *