Justin Bieber anunţă că e grav bolnav şi îşi amână concertele

Justin Bieber anunţă că e grav bolnav şi îşi amână concertele
gazduire web create web design

Justin Bieber anunţă că e grav bolnav şi trebuie să îşi întrerupă turneul. Vedeta pop, în vârstă de 28 de ani, a anunţat pe Instagram că are boala Lyme şi mononucleoză cronică.

 

 

 
„Am boala Lyme, precum şi o mononucleoză cronică gravă”, a anunţat pe Instagram Justin Bieber.

„Mulţi au spus că arăt oribil, că iau metamfetamină etc., dar nu şi-au dat seama că am fost diagnosticat recent cu boala Lyme, precum şi cu o mononucleoză cronică gravă care mi-a afectat pielea, funcţiile creierului, energia şi sănătatea în general”, a adăugat vedeta.

Bieber, în vârstă de 28 de ani, a declarat că a avut „doi ani dificili” din cauza bolii infecţioase de origine bacteriană.

„Aceste lucruri vor fi explicate mai departe într-o serie de documentare pe care o voi pune în curând pe YouTube”, a adăugat starul pop: „Au fost doi ani dificili, dar acum primesc tratamentul potrivit care mă va ajuta să vindec această boală până acum incurabilă”.

„Vă iubesc, mă voi odihni şi apoi mă voi întoarce într-o formă mai bună decât înainte”, a adăugat starul.

Conform Corriere della Sera, anunţul a venit în ajunul concertului de la Toronto, parte a turneului Justice World Tour. Artistul şi-a lăsat fanii în suspans şi pentru concertele următoare.

În online apăruseră, din 2020, zvonuri potrivit cărora Justin Bieber s-ar fi drogat, pentru că arăta tot mai rău.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *