Jucătoarea rusă Vera Zvonareva, împiedicată să intre în Polonia

Jucătoarea rusă Vera Zvonareva, împiedicată să intre în Polonia
gazduire web create web design

Jucătoarea rusă de tenis Vera Zvonareva a fost împiedicată să intre în Polonia din motive de securitate şi siguranţă publică, a anunţat sâmbătă Ministerul polonez de Interne, citat de Reuters.

 

 

 
Vera Zvonareva, în vârstă de 38 de ani, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2008 de la Beijing, se afla pe lista jucătoarelor de la turneul BNP Paribas Warsaw Open, care începe luni.

„Poliţia de frontieră a împiedicat intrarea în Polonia a unui jucător de tenis rus. Vera Zvonareva, folosind o viză emisă de Franţa, a încercat să intre în ţara noastră cu un zbor de la Belgrad la Varşovia”, a precizat ministerul într-un comunicat.

Zvonareva, care a aterizat vineri în Polonia, se află pe o listă de persoane considerate indezirabile în această ţară, a precizat ministerul. „După sosirea din Serbia, jucătoarea de tenis a rămas în zona de tranzit a aeroportului Chopin din Varşovia, iar astăzi, după ora 1200, a zburat spre Podgorica”, a mai transmis ministerul.

Polonia a devenit unul dintre cei mai fideli aliaţi ai Ucrainei de când Rusia a invadat ţara în 2022 şi a refuzat intrarea persoanelor care susţin acţiunile Rusiei şi ale Belarusului.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *