gazduire web create web design

Jucătoarea de tenis Tara Moore a fost suspendată pentru încălcarea regulilor antidoping

Jucătoarea de tenis Tara Moore a fost suspendată pentru încălcarea regulilor antidoping
gazduire web create web design

Jucătoarea britanică de tenis Tara Moore, lideră în clasamentul de dublu, a fost suspendată provizoriu din cauza prezenţei unei substanţe interzise în proba sa, a anunţat miercuri Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA), citată de Reuters.

 

 

 
Moore, aflată pe locul 83 în lume în clasamentul de simplu, a furnizat proba în timp ce concura la un eveniment WTA 250 la Bogota, Columbia – unde a pierdut în finală – iar AITA a declarat că proba sa „A” conţinea metaboliţi de nandrolon şi boldenonă.

Ambele substanţe se află pe lista de interdicţii a Agenţiei Mondiale Antidoping (WADA) din 2022. Suspendarea sa provizorie, retroactivă de la 27 mai, o va face neeligibilă pentru a concura sau chiar pentru a participa la evenimente.

„Nu am luat niciodată în mod conştient o substanţă interzisă în cariera mea. Investighez modul în care s-a putut produce rezultatul pozitiv şi aştept cu nerăbdare să demonstrez că sunt o sportivă curată”, a scris Moore pe Twitter.

„Sunt profund întristată de suspendarea provizorie şi sper să revin pe teren cât mai curând posibil”. Moore, care a participat la Openul Franţei, are posibilitatea de a cere o analiză a probei „B”.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *