Japonia danseaza pe muzica lui Sore

Japonia danseaza pe muzica lui Sore
gazduire web create web design

Sore este prezenta, mai nou, in topul preferintelor muzicale ale japonezilor! Piesa „Different”, produsa de HaHaHa Production, in colaborare cu MediaPro Music si lansata in prima jumatate a anului trecut, se afla acum pe locul 5 in iTunes Dance Chart Japonia.

 

Sore este prezenta, mai nou, in topul preferintelor muzicale ale japonezilor! Piesa „Different„, produsa de HaHaHa Production, in colaborare cu MediaPro Music si lansata in prima jumatate a anului trecut, se afla acum pe locul 5 in iTunes Dance Chart Japonia.

In ultimele doua saptamani, “Different” a inregistrat o ascensiune puternica, avand sanse reale de a devansa  „Gangnam Style”, in varianta lui DMAN, si “Harlem Shake”, a lui Baauer, aflate in clasament pe pozitiile imediat superioare in iTunes Dance Chart Japonia.

Mi-am dorit ca fanii mei sa se regaseasca in aceasta piesa si sa capete curajul de a se privi pe ei insisi, fara sa le pese de stereotipuri. De altfel, piesa are un stil care in Romania nu a fost exploatat. Este vorba de pop cu influente dance hall”, a spus Sore despre piesa sa.

Puteti asculta aici piesa Sore – “Different”:

 

 

 

 

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *