Iute ca vântul. Faceţi cunoştinţă cu hypercar-ul care poate atinge 100km/h în doar 1.7 secunde

Iute ca vântul. Faceţi cunoştinţă cu hypercar-ul care poate atinge 100km/h în doar 1.7 secunde
gazduire web create web design

Aspark Owl Electric este maşina cu cel mai rapid demaraj. Hypercar-ul cu 1.985 CP poate să atingă 100km/h în 1.7 secunde. Doar 50 de unităţi vor fi vândute la un preţ de 3.6 milioane de dolari fiecare.

 

 
Ştii foarte bine că o maşină nu poate să depăşească o motocicletă la demaraj. Asta se întâmpla până acum pentru că tocmai a apărut o nouă bestie pe şosea.

Aspark Owl se numeşte maşina la care simţi plecarea ca la decolarea unui avion. Are 1.985 de cai putere şi ajunge la 100km/h în doar 1.72 de secunde! Este un record pentru maşinile care pot fi cumpărate. Însă nu de oricine. Asta pentru că preţul este de 3.6 milioane de dolari şi vor exista doar 50 de unităţi produse. 20 dintre ele vor ajunge în Europa, şanse destul de mici să vezi una pe şosele.

Aspark Owl are un motor electric cu o autonomie de 400 de kilometri. Deşi Aspark este o companie din Japonia, maşina a fost creată în Italia.

MASANORI YOSHIDA – CEO Aspark: Italia are o experienţă dobândită de mult timp şi o cultură în industria automobilă. Mereu ne inspiră să discutăm cu italienii din industrie. Aşa că m-am gândit: dacă vom lucra cu aceşti oameni din Italia, voi putea să le ofer o maşină de nivel înalt clienţilor.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *