Internet cu viteza luminii din 2021. Care sunt ţările care au aprobat deja noul WI-FI

Internet cu viteza luminii din 2021. Care sunt ţările care au aprobat deja noul WI-FI
gazduire web create web design

Wi-Fi 6E este primul upgrade semnificativ pentru internetul fără fir. Wi-Fi este prescurtarea pentru Wireless Fidelity. În lume sunt peste 9 miliarde de device-uri Wi-Fi.

 

 
Internetul fără fir va deveni anul acesta şi mai bun. Este prima dată după 20 de ani când are loc un upgrade semnificativ al reţelei de Wi-Fi.

Foarte multe dintre telefoanele care se vor lansa de anul acesta, laptopurile, routerele şi TV-urile vor veni la pachet cu noul Wi-Fi 6E.  Practic, este un upgrade al reţelei de wireless, primul în ultimii 20 de ani.

Conform IDC, primele telefoane care vor avea suport acest tip de Wi-Fi se vor lansa în primele luni ale lui 2021. La jumătatea anului, ne putem aştepta ca şi o parte din televizoare si gadgeturi cu realitate virtuală să urmeze acelaşi exemplu.

Device-urile existente în prezent operează pe doua benzi spectrale: 2.4GHz şi 5GHz, însă noul WI-FI 6E vine cu o a doua banda: 6GHz. Asta înseamnă suprafaţă de acoperire mai mare şi viteză mai mare.

Printre ţările care au aprobat noul Wi-Fi 6E se numără statele Unite, UK, Coreea de Sud, Chile şi Emiratele Arabe Unite.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *