Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Inter Milano i-a reziliat contractul lui Christian Eriksen, danezul care a leşinat la Euro 2020

Inter Milano i-a reziliat contractul lui Christian Eriksen, danezul care a leşinat la Euro 2020
gazduire web create web design

Soarta fotbalistului a fost decisă de Institutul de Medicină Sportivă din Italia. Jucătorul născut la Copenhaga este considerat „impropriu pentru competiţie” în Serie A, având implantat un defibrilator subcutanat. Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani poate reveni în Danemarca, unde ar putea evolua având acel dispozitiv.

 

 

 
„FC Internazionale Milano anunţă că a ajuns la un acord pentru rezilierea de comun acord a contractului lui Christian Eriksen”, a comunicat clubul aflat pe primul loc în Serie A şi campion en-titre al Italiei. Gruparea milaneză i-a urat jucătorului „toate cele bune pentru viitor”.

Astfel, se încheie experienţa italiană a danezului, nevoit să arunce prosopul din cauza reglementărilor medicale stricte în vigoare din Italia.

Defibrilatorul subcutanat implantat după acea blestemată zi de 12 iunie, când a suferit un atac de cord, s-a dovedit a fi un obstacol de netrecut, făcând inevitabil ceea ce atât Inter, cât şi jucătorul şi-au dorit să evite, şi anume rezilierea anticipată a contractului care avea să expire în iunie 2024.

Pentru danezul de 29 de ani se pot deschide acum uşile unui alt campionat care să-i permită să joace cu aparatul subcutanat. Una dintre ipoteze este revenirea în Danemarca, unde este dorit de echipa Odense, care s-a oferit deja să-l găzduiască la antrenamente.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *