Insta360 One X2, camera care te scoate din casă

Insta360 One X2,  camera care te scoate din casă
gazduire web create web design

Insta360 One X2 este o cameră de buzunar capabilă să filmeze la 360 de grade. Poţi edita clipurile înregistrate pe telefon iar rezultatele sunt spectaculoase. Camera costă 430 de dolari şi rivalizează cu GoPro Hero 9 şi DJI Pocket 2.

 

Dacă vrei un motiv să ieşi din casă în pandemie, Insta360 One X2 este o cameră cu care poţi face lucruri spectaculoase fără niciun ajutor.

Filmează la 360 de grade tot ce se întâmplă în jur şi apoi uneşti totul pe telefon. One X2, adică a doua generaţie după cea lansată în 2018, are rezoluţie 5.7K şi e capabilă să facă orice îţi poţi imagina! Iar tranziţia de la o filmare normală la una la 360 de grade creează un efect unic!

În plină pandemie, camera de buzunar te poate ajuta să obţii filmările dorite fără să ai în spate cameramani. Acesta a fost capitolul care l-a încântat pe editorul CNET care a testat camera. Competiţia e dură din partea GoPro Hero 9 pentru camerele de acţiune şi DJI Pocket 2 pentru camerele care au loc în buzunar.

„Această filmare arată ca şi cum o dronă zbura pe lângă mine, lucru care nu s-a întâmplat. Nu am energia pentru a realiza o asemenea cascadorie şi probabil aş fi rănit o creatură nevinovată. Într-o singură frază, această cameră m-a motivat să ies afară şi să încep să filmez mai mult decât orice altă cameră în ultimul timp”, spune Nic Golden Henry, de la CNET.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *