Infotrafic: lucrările afectează traficul pe mai multe sectoare de drum din sudul ţării

Infotrafic: lucrările afectează traficul pe mai multe sectoare de drum din sudul ţării
gazduire web create web design

Autorităţile anunţă că luni dimineaţa circulaţia auto se desfăşoară normal pe majoritatea şoselelor importante din România. Probleme sunt doar pe câteva sectoare de drum din judeţele Gorj şi Vâlcea unde se desfăşoară lucrări.

 

 

 
Centrul Infotrafic anunţă că luni dimineaţa nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau ca urmare a condiţiilor meteorologice. La nivelul ţării, inclusiv pe arterele rutiere principale, se circulă pe un carosabil uscat, fără precipitaţii, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.

Totuşi, sunt câteva lucrări care afectează circulaţia maşinilor în judeţele Gorj şi Vâlcea. Potrivit autorităţilor „în judeţul Gorj, pe DN 66, între kilometri 94 şi 121, la Bumbeşti-Jiu, de luni până vineri, între orele 07:00 – 17:00, circulaţia rutieră se închide/deschide în reprize de câte 20 minute, dirijată de piloţi de trafic”.

În Vâlcea „pe DN 7A, km. 29 – 32, loc. Voineasa, între orele 08:00 – 16:00, traficul se desfăşoară tot în reprize de câte 20 minute de închidere/deschidere, dirijat de piloţi de circulaţie”. De asemenea „pe DN 67, km. 137 – 138, loc. Milostea, între orele 08:00 – 16:00 circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloţi”.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *