Incident la Craiova: Un tânăr a încercat să intre cu un cuţit în geantă în sediul Judecătoriei

Incident la Craiova: Un tânăr a încercat să intre cu un cuţit în geantă în sediul Judecătoriei
gazduire web create web design

Un tânăr a încercat să intre în sediul Judecătoriei Craiova deşi avea asupra sa un cuţit tip briceag. El a fost interceptat de jandarmii din serviciul de pază care l-au verificat în geantă. Pentru isprava sa, tânărul va avea nevoie de un avocat pentru că va fi luat la întrebări de procurori.

 

Incidentul s-a produs marţi, în jurul orei 09.00. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în serviciul de pază la sediul Judecătoriei Craiova, au depistat, la intrarea în instituţie, un tânăr ce avea asupra sa un cuţit.

Subofiţerii au observat că tânărul care a intrat în holul Judecătoriei Craiova avea asupra sa o geantă de umăr. L-au oprit şi l-au întrebat dacă deţine arme sau obiecte interzise la deţinere, însă tânărul de 23 ani, din comuna Pleşoi, judeţul Dolj, a spus că nu are astfel de lucruri.

În urma controlului efectuat a fost găsit, în geantă, un cuţit tip briceag, în lungime totală de aproximativ 20 cm, drept pentru care persoanei în cauză i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”. Documentele urmează să fie înaintate organelor competente pentru continuarea cercetărilor

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *