Incendiu la secţia ATI a unui spital din India: 5 oameni au murit şi alţi 28 au fost răniţi

Incendiu la secţia ATI a unui spital din India: 5 oameni au murit şi alţi 28 au fost răniţi
gazduire web create web design

Un incendiu a izbucnit aseară într-un spital privat din India. Focul a pornit de la secţia de Terapie Intensivă în care erau internaţi 11 pacienţi COVID-19. 5 oameni au murit şi alţi 28 au fost răniţi.

 

Se pare că nu se întâmplă doar la noi. În India a izbucnit aseară un incendiu într-un spital privat. Focul a pornit de la secţia de Terapie Intensivă în care erau internaţi 11 pacienţi covid. Cinci dintre ei au murit şi şi alţi 28 de pacienţi au fost răniţi.

Focul a izbucnit aseară într-un spital privat care trata pacienţii cu coronavirus din Vestul Indiei.

Tejash Karmata, specialist în îngrijirea COVID: A avut loc un dezastru aici. Un incendiu a provocat o explozie în Unitatea de Terapie Intensivă. În prezent încercăm să identificăm modul în care a început focul. În acel moment erau 11 pacienţi internaţi.

Unii dintre pacienţii cu arsuri au fost evacuaţi la un alt spital din Rajkot. PompieriI au reuşit să limiteze focul la un singur etaj al spitalului şi l-au stins în 30 de minute. Cauza incendiului este investigată.

Două săptămâni au trecut de la incendiul de Terapie Intensivă de la Piatra Neamţ, în care au murit 10 pacienţi covid- 19. Cauza incendiului este încă investigată şi în cazul nostru.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *