gazduire web create web design

Incendiu într-un tren care circula între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea. 70 de oameni se aflau în garnitură

Incendiu într-un tren care circula între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea. 70 de oameni se aflau în garnitură
gazduire web create web design

Un incendiu a izbucnit miercuri într-un tren care circula între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea. 70 de persoane se aflau în garnitură, dar nu au existat victime, anunţă autorităţile.

 

 

 

 
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă General Magheru al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la locomotiva unui tren de călători aflat în mişcare, pe ruta Sibiu – Râmnicu Vâlcea, în apropierea haltei Turnu din localitatea Călimăneşti.

La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi un echipaj al SVSU Călimăneşti. Cei 70 de călători s-au autoevacuat, au anunţat pompierii.

În timpul misiunii, locomotiva a fost decuplată de restul trenului. Focul a fost stins şi pompierii au stabilit că incendiul s-ar fi declanşat în urma producerii unui scurtcircuit la conductorii electrici neizolaţi corespunzător.

Aproximativ jumătate din pasagerii din tren şi-au reluat călătoria cu alte mijloace de transport, iar ceilalţi au aşteptat să fie preluaţi de o altă garnitură.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *