Incendiu ATI Piatra Neamţ: Pacienţii vor fi transferaţi la Spitalul mobil de la Leţcani

Incendiu ATI Piatra Neamţ: Pacienţii vor fi transferaţi la Spitalul mobil de la Leţcani
gazduire web create web design

Pacienţii de la secţia ATI a Spitalului din Piatra Neamţ sunt transferaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul mobil de la Leţcani, judeţul Iaşi. Opt persoane sunt transferate cu autospeciale ISU din mai multe judeţe.

 

Opt pacienţii de la secţia ATI a Spitalului din Piatra Neamţ sunt transferaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul mobil de la Leţcani din judeţul Iaşi.

„Sunt pacienţi COVID care vor fi preluaţi în zona Leţcani unde mai deschidem un salon de şase paturi. După ce am socotit cu cei care organizează, vom putea să absorbim toţi pacienţii cu probleme de la Neamţ. Sunt şase locuri şi alte două s-au eliberat. Trebuie să rezolvăm problema cu personalul medical”, a declarat Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi.

Medicul de gardă care a încercat să-i salveze pe pacienţi a suferit multiple arsuri şi este transferat la Spitalul Judeţean din Iaşi. În total, 13 autospeciale din judeţele Iaşi, Neam, Bacău şi Suceava sunt mobilizate în această misiune.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *