Încă trei medalii de aur pentru România la europeanul de haltere prin Loredana Toma

Încă trei medalii de aur pentru România la europeanul de haltere prin Loredana Toma
gazduire web create web design

Halterofila română Loredana Toma a câştigat miercuri încă trei medalii de aur pentru delegaţia României la Campionatul European de Haltere de la Erevan. Ea s-a impus la toate cele trei probe ale categoriei 71 kg. România ajunge astfel la 14 medalii, din care 9 de aur.

 

 

 
Loredana Toma a terminat pe primul loc stilul smuls, aruncat şi total, la categoria olimpică 71 Kg, cu performanţe de 110 kg, 130 kg şi 240 kg, depăşind categoric la total pe italianca Giulia Miserendino (230 kg) şi britanica Sarah Davies (226 kg).

România a ajuns la un bilanţ de 14 medalii la finalul competiţiei, din care 9 de aur, celelalte fiind obţinute de Mihaela Cambei, 3, la categoria 49 kg, şi Andreea Cotruţa, 3, la categoria 55 kg. Alte 3 medalii de argint au fost aduse de Cosmina Pana, 2, la categoria 45 kg (smuls şi total) şi de Valentin Iancu la categoria 55 kg (aruncat). Două medalii de bronz au fost câştigate de acelaşi Valentin Iancu la smuls şi total.

Mihaela Cambei a primit la Yerevan certificatul de confirmare pentru cele două recorduri continentale de seniori, 92 Kg la stilul smuls şi 198 Kg la total, stabilite la campionatele din Armenia în cadrul intrecerii categoriei olimpice 49 Kg. Certificatul i-a fost înmanat marţi de către secretarul general al European Weightlifting Federation, Dr. Milan Mihajlovic.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *