IKEA înregistrează vânzări în creştere. Care sunt cele mai vândute produse

IKEA înregistrează vânzări în creştere. Care sunt cele mai vândute produse
gazduire web create web design

Primul magazin IKEA din România a fost inaugurat pe 21 martie 2007. Magazinul Ikea din Băneasa este al 253-lea deschis în a 35-a ţară. În 2019, IKEA a avut vânzări de peste 160 de milioane de euro.

 

În anul 2012, s-au vândut aproximativ 11 milioane de produse, cu o valoare totală de aproximativ 90 de mil. de euro, iar în 2019, IKEA a avut vânzări de peste 160 de milioane de euro.

Cele mai vândute produse au fost preparatele IKEA. Chifteluţele suedeze sunt în fruntea clasamentului cu peste şase milioane de bucăţi. Articolele de mobilier au înregistrat 62,4% şi accesoriile au avut vânzări de 37,6%. Familia de mobilier pentru dormitor HEMNES cu 29.452 de piese şi seria de lenjerii de pat NATTJASMIN cu 68.871 bucăţi au fost cele mai populare în categoriile menţionate.

De curând, grupul suedez a declarat că vânzările revin pe creştere în acest an, după ce criza coronavirusului a stimulat interesul cumpărătorilor de a cheltui mai mult pentru amenajarea locuinţelor, o tendinţă care crede că va continua şi în viitor.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *