Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Huawei, exclusă din inima UE: Orange şi Promixmus au ales Nokia pentru construcţia de reţele 5G în Belgia

Huawei, exclusă din inima UE: Orange şi Promixmus au ales Nokia pentru construcţia de reţele 5G în Belgia
gazduire web create web design
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Nokia va implementa tehnologia 5G în Belgia şi nu Huawei. Acţiunile Nokia au urcat cu 3% vineri .În România, Huawei are 2.300 angajaţi.

 

Huawei nu mai are loc în inima Uniunii Europene. Asta pentru că Orange şi Promixmus au ales Nokia pentru construcţia de reţelele 5G în Belgia. Motivul: presiunile americane de a exlude tehnologia Huawei în povestea 5G. Gigantul chinez este acuzat că echipamentele sale ar putea fi foliste în spionaj. Şi ştii doar că sediul NATO şi Parlamentul UE se află în Bruxelles. Aşa că înţelegi temerile. În ceea ce priveşte România, reprezentanţii Huawei spun că interdicţiile de care se loveşte compania în afară nu au impac local. În ţară, Huawei o duce bine şi face angajari.

În România, Huawei a avut o cifră de afaceri de 1,8 miliarde de lei în 2019. Afacerile Huawei în România au atins o cotă de piaţă de 30% în primul semestru al anului. AppGallery de la Huawei conţine peste 770 de aplicaţii româneşti şi zeci de mii de aplicaţii internaţionale.

„Din fericire, business-ul în acest moment continuă ca şi înainte. Asta înseamnă că, în ceea ce priveşte angajaţii, nu preconizăm niciun fel de măsură la nivel organizatoric”, spune Veronica Cristea, Senior HR Manager.

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *