HP împarte puterea în firmă în mod egal între femei şi bărbaţi

HP împarte puterea în firmă în mod egal între femei şi bărbaţi
gazduire web create web design

Până în 2030, conducerea companiei ar urma să asigurată 50/50 de bărbaţi şi femei. HP are peste 50.000 de angajaţi la nivel global. Compania se luptă pentru drepturile omului şi pentru diversitate.

 

 
Gigantul din IT HP  şi-a propus să atingă trei obiective până în 2030, legate de diversitate.

În primul rând,  conducerea companiei ar urma să aigurată atât de femei cât şi de bărbaţi, fifty-fifty, iar în departamentele tehnice ar urma să fie angajate mai multe femei.

La nivel global compania are peste 50.000 de angajaţi. 31% din rolurile sale de conducere şi 22% din rolurile sale tehnice sunt deţinute în prezent de femei.

În plus, de la cazul George Floyd, când un bărbat de culoare a fost ucis de un poliţist alb, gigantul din tehnologie şi-a îndreptat atenţia asupra drepturilor omului şi asupra egalităţii rasiale, a spus Slaton Brown, care conduce departamentul de diversitate din cadrul HP.

HP este una dintre cele mai mari companii de tehnologie informaţională din lume. Hewlett-Packard a fost construită de două persoane numite Bill Hewlett şi Dave Packard. Afacerea a început într-un garaj, la fel ca multe afaceri ale vremii. Numele l-au ales dând cu banul. Câştig de cauză a avut Bill. 

Banii au început să curgă concomitent cu al doilea război mondial, când cei doi întreprinzători au început să lucreze tehnologii anti-radar şi proiectile cu senzori de proximitate. Pe 18 august 1947 este data de naştere a companiei. Garajul celor doi din Palo Alto este socotit locul de naştere al Silicon Valley.

”N-aveam nici cea mai mică despre ce preţuri ar trebui să punem pentru produsele noatre”, au comentat cei doi perioada de început a afacerii. Startul s-a făcut cu o presă şi cu nişte scule. Aşa s-a născut atelierul.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *