Holograf – LIVE in Garajul Europa FM!

Holograf – LIVE in Garajul Europa FM!
gazduire web create web design

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 19:30, Holograf, una dintre cele mai de succes formatii din Romania, vine in celebrul Garaj Europa FM, unde va sustine un concert de zile mari.

 

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 19:30, Holograf, una dintre cele mai de succes formatii din Romania, vine in celebrul Garaj Europa FM, unde va sustine un concert de zile mari!

Showul de maine seara reprezinta revenirea oficiala a trupei. Cei cinci artisti vor interpreta 11 piese, printre care si cel mai recent single al formatiei, “Daca noi ne iubim”, dar si hitul “Cat de departe”.

In plus, una dintre surprizele serii este faptul ca Holograf va canta piesa “World full of lies”, care da numele celui mai nou material discografic al trupei, o reeditare la cererea fanilor a unui album de acum 20 de ani, dar si varianta in romana a melodiei, “Umbre pe cer”.

Asteptam cu nerabdare show-ul de maine. Ne-am pregatit intens, avem emotii, pentru ca nu e usor sa canti stiind ca te vor asculta zeci de mii de oameni, in direct”, a spus Edi Petrosel, tobosarul trupei Holograf.

Ca de fiecare data, gazda show-ului va fi George Zafiu, cel care prezinta cele mai tari evenimente LIVE din Garajul Europa FM.

Holograf va asteapta miercuri, 17 aprilie, de la 19:30, in Garajul Europa FM, pentru un concert incendiar!

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *