Hennessey a prezentat noul hypercar Venom F5. Ce preţ are

Hennessey a prezentat noul hypercar Venom F5. Ce preţ are
gazduire web create web design

Hennessey a prezentat noul hypercar Venom F5, cu 1.817 cai putere. Maşina poate deveni cea mai rapidă din lume, luând coroana Koenigsegg Agera. Venom F5 costă 2.1 milioane de dolari.

 

Se numeşte Venom F5 şi are un obiectiv clar: să devină cea mai rapidă maşină din lume. Hypercar-ul celor de la Hennessey are 1.817 cai putere şi va costa 2.1 milioane de dolari. Un preţ corect dacă va realiza recordul mondial de viteză. Producătorul spune că poate să atingă viteza de 500km pe oră.

Venom F5 va încerca să stabilească oficial recordul pentru cea mai rapidă maşină din lume în 2021. Tentativa va avea loc pe pista de aterizare deţinută de NASA în Florida. Nu oricine care conduce maşina poate să ajungă însă la viteza maximă.

„Hennessey te supune la un test pentru a primi o licenţă. Şi acesta este un test serios pe care trebuie să-l treci astfel încât să fii calificat pentru a fi client. Chiar dacă vei cumpăra maşina, trebuie să fii calificat ca să conduci maşina în modul F5”, explică James William Walker, Car youtuber.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *