HearHere, aplicaţia care spune poveşti despre locaţii turistice. Kevin Costner este cofondator

HearHere, aplicaţia care spune poveşti despre locaţii turistice. Kevin Costner este cofondator
gazduire web create web design

Aplicaţia HearHere este un ghid virtual care prezintă poveşti cu diferite locuri turistice. Ideea lui Woody Sears de a crea aplicaţia l-a atras pe Kevin Costner, care a devenit cofondator. Aplicaţia tocmai a primit investiţii de 1.6 milioane de dolari.

 

 
Cu toţii aşteptăm să treacă pandemia şi să ne putem plimba în multe locuri. Până atunci, iubitorii de călătorii trebuie să ştie că a apărut o aplicaţie pe telefon care oferă detalii despre locurile pe care le vizitează, în timp real.

„HearHere face multe lucruri, dar obiectivul nostru rămâne unul simplu: să-ţi captăm atenţia şi să oferim un istoric al regiunii care e necunoscut sau uitat”.

Aplicaţia HearHere creată de Woody Sears spune poveşti. Se activează automat când călătorii ajung în preajma unei locaţii unde există acestea. Momentan, e prezentă doar în 22 de state din America pentru care au fost generate 5.500 de poveşti de 3-4 minute. Însă, obiectivul este ca aplicaţia să ajungă peste tot în lume. Creatorul ei ia în calcul şi folosirea inteligenţei artificiale şi realitatea augmentată pentru a îmbunătăţi experienţa.

Ideea aplicaţiei l-a cucerit şi pe Kevin Costner. Cel care a câştigat două Premii Oscar pentru filmul Dancing with Wolves a devenit cofondator şi îşi spune poveştile din timpul călătoriilor sale. 

„Când călătoreşti, cumva acele momente sunt imprimante în memoria ta. Şi când poţi să combini acest lucru cu plăcerea de a afla lucruri despre un loc, lucruri pe care altfel nu le-ai fi ştiu, este ceva special”, a spus Kevin Costner.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *