Hackerii au furat 2,3 milioane de dolari dintr-un cont folosit pentru realegerea lui Trump

Hackerii au furat 2,3 milioane de dolari dintr-un cont folosit pentru realegerea lui Trump
gazduire web create web design

Oficialii republicani din Wisconsin spun că hackerii au sustras 2,3 milioane de dolari dintr-un cont folosit pentru realegerea lui Donald Trump. Activitatea suspectă a fost observată la 22 octombrie, iar FBI investighează acum. Wisconsin este un stat cheie în alegerile din 2020, fiind câştigat de Trump în 2016 cu doar 23.000 de voturi în plus fată de contracandidata sa, Hillary Clinton.

 

Oficialii republicani din Wisconsin spun că hackerii au sustras 2,3 milioane de dolari dintr-un cont folosit pentru realegerea lui Donald Trump.

Preşedintele partidului de stat, Andrew Hitt, a declarat că activitatea suspectă a fost observată la 22 octombrie şi că FBI investighează acum, relatează The Independent.

Wisconsin este un stat cheie în alegerile din 2020, fiind câştigat de Trump în 2016 cu doar 23.000 de voturi în plus fată de contracandidata sa, Hillary Clinton.

„Nu există nicio îndoială că RPW este acum în dezavantaj cu dispariţia banilor”, a spus Hitt, explicând că partidul şi campania au nevoie de bani târziu în cursă pentru a lua decizii rapide.

Hitt a spus că hackerii au manipulat facturile de la patru vânzători care erau plătiţi pentru a trimite mesaje directe pentru campania Trump, relatează Associated Press.

De asemenea, ei furnizau materiale pro-Trump, cum ar fi pălării pentru a le distribui fanilor.

Hackerii au modificat facturile pentru a plăti direct către ei înşişi şi nu către furnizori. Hitt a precizat că se pare că atacul a început ca o înşelătorie virtuală.

Atât preşedintele, cât şi candidatul democratic Joe Biden, vor face campanie vineri în Wisconsin. Va fi a treia vizită a lui Trump în această săptămână.

Potrivit sondajului RealClear Politics Biden are un avans de 6,4 puncte în Wisconsin. Un sondaj publicat miercuri de ABC News / Washington Post, Biden conduce cu 17 puncte.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *