gazduire web create web design

Guvernatoarea oraşului Tokyo vrea ca JO 2021 să fie un exemplu în epoca post-covid

Guvernatoarea oraşului Tokyo vrea ca JO 2021 să fie un exemplu în epoca post-covid
gazduire web create web design

JO 2021 se vor desfăşura în perioada 23 iulie – 8 august. Guvernatoarea Yuriko Koike speră ca spectactorii să aibă voie în tribune vara viitoare. Sâmbătă au fost înregistrate cele mai multe cazuri de COVID din ultima săptămână: 539.

 

Guvernatoarea Tokyo-ului, Yuriko Koike, îşi doreşte ca Jocurile Olimpice de vara viitoare să fie un model de urmat pentru toate evenimentele de acest fel în anii următori.

„După Tokyo, Parisul va găzdui Jocurile în 2024, iar apoi Los Angeles-ul pe cele din 2028. Vom crea un nou model în beneficiul lumii post-Covid şi doresc să transmit acest lucru celor două oraşe. Jocurile de la Tokyo pot simboliza, de asemenea, rezistenţa umanităţii, în timp ce lucrăm împreună pentru a învinge acest inamic invizibil, Covid-19″, a mai spus Yuriko Koike, adăugând că oraşul gazdă va lua toate măsurile posibile”, a declarat Yuriko Koike.

Guvernatoare a insistă că Jocurile de la Tokyo, care ar fi trebuit să se desfăşoare anul trecut, vor respecta noua dată stabilită: 23 iulie 2021.

Capitala Japoniei a înregistrat o scădere a numărului de cazuri de COVID-19 în ultima săptămână. Astăzi au fost raportate 186 de îmbolnăviri, faţă de cele aproape 500 din urmă cu 7 zile.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *