Google sprijină femeile. Impact Challenge, proiect împotriva barierelor din sistem şi a inegalităţii

Google sprijină femeile. Impact Challenge, proiect împotriva barierelor din sistem şi a inegalităţii
gazduire web create web design

Google a anunţat o serie de programe şi granturi în valoare de 25 de milioane de dolari. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru organizaţii non-profit care sprijină femeile. Impact Challenge, aşa cum se numeşte programul, a fost dezvăluit de Ziua Internaţională a Femeii.

 

 
De 8 martie, Google a lansat un eveniment special dedicat femeilor şi oferă granturi de 25 de milioane de dolari pentru acestea.

Google a anunţat o serie de programe într-un eveniment virtual organizat de Ziua Internaţională a Femeii. Gigantul din tech va oferi şi granturi pentru organizaţiile non-profit care luptă pentru drepturile femeilor.

Impact Challenge are menirea de a se adresa împotriva barierelor din sistem şi a inegalităţii, spune Google. Compania a mai anunţat că le va sprijini pe femeile în dificultate în India, ţara de origine a CEO-ului Google.

„Anunţăm un nou program de 1 milion de dolari pentru a le ajuta pe femeile din zonele rurale să devină antreprenori. Prin tutoriale de business, unelte şi cu ajutorul unor mentori. Dacă oferi forţă femeilor-antreprenor poate crea sute de milioane de slujbe şi să ajuţi mai mulţi oameni să beneficieze de economia digitală în creştere a Indiei”, a declarat Sundar Pichai, CEO Google.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *