gazduire web create web design

Google Pay va fi disponibil doar pe aplicaţie, iar transferurile de bani vor fi taxate

Google Pay va fi disponibil doar pe aplicaţie, iar transferurile de bani vor fi taxate
gazduire web create web design

Platforma Google Pay va funcţiona doar pe aplicaţia dedicată din 5 aprilie. Această decizie obligă utilizatorii la plata comisionului în cazul tranzacţiilor instant. Google Pay avea toamna trecută peste 150 de milioane de utilizatori activi pe lună.

 

 
Site-ul Google Pay a murit, trăiască aplicaţia. Din 5 aprilie încolo poţi spune adio website-ului platformei de plaţi.

Procesarea plăţilor se va face doar pe noua aplicaţie, lansată anul trecut de gigantul tech american. Poate cea mai mare dezamăgire este modul în care vei putea transfera bani prietenilor.

Comparativ cu experienţa iniţială, Google adaugă o taxă specifică. Asta înseamnă ca nu vei mai putea ocolii comisionul de 1,5%, în cazul tranzacţiilor instant. Ei profită cu această mişcare de creşterea în volum a tranzacţiilor online.

„Astăzi, Google Pay are peste 150 de milioane de utilizatori lunari activi, în peste 30 de ţări. Anul ăsta am vazut cum plăţile digitale chiar au făcut diferenţa în vieţile noastre. Noi credem că există o oportunitate pentru a simplifica, securiza şi uşura gestionarea banilor, pentru toată lumea”, spune Caesar Sengupta, general manager of paymentsla Google.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *