Glasgow Rangers se impune în meciul cu Celtic. Ianis Hagi a jucat doar în repriza secundă

Glasgow Rangers se impune în meciul cu Celtic. Ianis Hagi a jucat doar în repriza secundă
gazduire web create web design

Ultimul episod al legendarei confruntări dintre concitadinele Rangers şi Celtic a fost tranşat la limită în favoarea echipei lui Ianis Hagi. Românul a fost introdus abia în repriza secundă, fiind notat la final demeci cu 7,3. Rangers are un avans de 19 puncte în faţa lui Celtic.

 

 
Old Firm este denumirea istoricei confruntări dintre cele mai vechi rivale din fotbalul scoţian, Glasgow Rangers şi Celtic Glasgow. Sâmbătă seara, pe Ibrox Stadium, Rangers s-a impus cu 1-0 în faţa eternului adversar, într-un meci în care românul Ianis Hagi a fost introdus abia în repriza secundă.

Jucătorii lui Celtic au dominat prima parte a meciului şi şi-au creat două mari ocazii, portarul Allan McGregor fiind cel care i-a oprit de fiecare dată să deschidă scorul. El avea să fie desemnat şi cel mai bun jucător al meciului.

 
La pauză, Hagi îl înlocuieşte pe Roofe şi reuşeşte să anime puţin jocul. Echilibrul partidei se răstoarnă în minutul 62, când Nir Bitton primeşte cartonaş roşu.

Apoi, la o lovitură de colţ a gazdelor, Callum McGregor (Celtic) a respins greşit mingea, păcălindu-şi propriul portar şi făcând cadou golul victoriei pentru Rangers (1-0, min. 70).

Până la final, Rangers a mai expediat un şut puţin peste poartă, reuşind să câştige cele trei puncte. Cu acestea, Gerrard & Co se desprind la 19 puncte distanţă de Celtic, un avans confortabil, chiar dacă oaspeţii de sâmbătă au trei meciuri mai puţin jucate.

Jocul lui Hagi a fost apreciat cu nota 7,3, acesta făcând un joc curat, fără greşeli, având chiar şi un şut înspre poartă.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *