Giganţii Apple şi Hyundai vor încheia un parteneriat pentru fabricarea de maşini electrice

Giganţii Apple şi Hyundai vor încheia un parteneriat pentru fabricarea de maşini electrice
gazduire web create web design

Hyundai Motor şi Apple Inc intenţionează să semneze un acord de parteneriat pentru fabricarea de maşini electrice autonome până în martie şi să înceapă producţia din 2024 în Statele Unite, a informat duminică ziarul local Korea IT News, citat de Reuters.

 

 
Raportul vine după declaraţia de vineri a Hyundai Motor conform căreia a iniţiat negocieri cu Apple, după ce o altă publicaţie locală a declarat că companiile intenţionează să lanseze o maşină electrică cu conducere automată în 2027, ceea ce a dus la o creştere a acţiunilor Hyundai cu aproape 20%.

Citând surse din industrie, cel mai recent raport spune că firmele intenţionează să construiască maşinile la fabrica Kia Motors din Georgia sau să investească într-o nouă fabrică din Statele Unite, cu intenţia de a produce 100.000 de vehicule în 2024. Kia Motors este o filială a Hyundai Motors.

Raportul a spus că Hyundai şi Apple intenţionează să lanseze o „versiune beta” a maşinii Apple anul viitor.

Atât Hyundai Motor, cât şi Apple nu au avut niciun comentariu imediat.

Reuters a anunţat luna trecută că Apple face progrese cu tehnologia auto autonomă şi îşi propune să producă un vehicul de pasageri care ar putea include propria sa tehnologie de construcţie a bateriilor din 2024.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *