Gestul cu care Simona Halep şi-ar putea înfuria un sponsor important

Gestul cu care Simona Halep şi-ar putea înfuria un sponsor important
gazduire web create web design

În timp ce are suspendat contractul cu Nike, Simona Halep apreciază produsele rivalilor Adidas.

 

 

 
Cu mult timp liber la dispoziţie, după ce a fost scoasă din competiţii de o suspendare temporară care nu se mai termină, Simona Halep, 31 de ani, este activă pe reţelele sociale.

Sportiva din Constanţa a surprins zilele trecute, când a apreciat o postare a jucătorului grec de tenis Stefanos Tsitsipas.

În imaginea apreciată de Simona, elenul face reclamă la produse de echipament sportiv marca Adidas, comentând că este îmbrăcat „din cap până-n picioare în haine Adidas”. Asta în condiţiile în care Halep are contract cu Nike, iar reacţia româncei poate fi înţeleasă în diferite moduri.

Inimioara oferită pe Instagram lui Stefanos nu poate fi însă confundată cu un eventual gest de tandreţe expediat de Simona, femeie divorţată, în condiţiile în care sportivul are o relaţie, recent oficializată public, cu jucătoarea Paula Badosa (Spania).

De altfel,  surse din apropierea Simonei spun că Nike a „îngheţat” contractual cu jucătoarea noastră de la începutul acestui an. Înţelegerea trebuia rediscutată, dar „cazul Roxadustat” a dat totul peste cap.

Turneul de la Wimbledon a început astăzi cu Simona Halep în faţa televizorului şi cu Stefanos Tsitsipas, 24 de ani, 5 ATP, gata să atace titlul. Halep are în palmares un titlu pe iarba londoneză.

 

GALERIE FOTO :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *