Gerry Marsden, vocea care cântă imnul lui Liverpool, a murit

Gerry Marsden, vocea care cântă imnul lui Liverpool, a murit
gazduire web create web design

Gerry Marsden, vocea care cântă imnul lui Liverpool pe Anfield, a murit ieri, la 78 de ani. Borussia Dortmund şi Celtic au adoptat şi ele cover-ul lui Marsden ca imn. Gerry Marsden a fost printre cei mai în vogă artişti din Liverpool în anii 60.

 

 
Vocea care trezeşte tribunele de pe Anfield nu mai este printre noi.

Gerry Marsden, care cântă celebra versiunea a cântecului ”You’ll Never Walk Alone”, imnul echipei Liverpool, a murit aseară, la vârsta de 78 de ani.

„Ştiu că toţi puteţi cânta asta şi va fi grozav!”, a afirmat Gerry Marsden pe Celtic Park.

Chiar dacă stadioanele din Anglia sunt goale în pandemie şi imnul mai răsună doar în difuzoare, cormoranii au lăsat fanii să vorbească în postarea dedicată lui Marsden, pe Twitter.

 

 

 

 
Celtic Glasgow şi Borussia Dortmund l-au comemorat şi ele pe fostul solist al trupei Gerry and the Pacemakers.

Când a auzit ”You’ll Never Walk Alone”, în filmul Carousel, la începutul anilor 60, starul s-a îndrăgostit pe loc de versuri şi a înregistrat propriul cover cu trupa.

Paul McCartney şi Ringo Starr şi-au adus aminte de începuturile lor în muzică alături de Marsden, când Gerry and the Pacemakers şi Beatles erau cele mai populare trupe din Liverpool.

„Când eram în Liverpoo, la început de tot, era un ziar de muzică numit „The Merseybeats”, şi a făcut un sondaj. Cea mai populară trupă din Liverpool şi, desigur, noi voiam să câştigăm, voi voiaţi să câştigaţi, toţi voiau să câştige. A fost foarte aproape în sondajul ăla, aşa cum îţi aduci aminte, Gerry, dar am reuşit să vă luăm faţa, şi cred că ambele amândoi am reuşit să facem lucruri măreţe şi ne-am distrat pe cinste”, a declarat Paul Mccartney.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *