Gakpo şi Klaasen aduc victoria Ţărilor de Jos în meciul cu Senegal la Cupa Mondială

Gakpo şi Klaasen aduc victoria Ţărilor de Jos în meciul cu Senegal la Cupa Mondială
gazduire web create web design

Primul meci cu adevărat echilibrat, din a doua zi a Campionatul Mondial de fotbal a adus faţă în faţă pe Senegal şi Ţările de Jos. Campioana Africii din 2021 a pus probleme echipei lui Louis van Gaal, în ciuda absenţei lui Sadio Mane. „Portocala mecanică” s-a impus cu două goluri marcate pe final.

 

 

 
În ciuda golurilor târzii ale olandezilor, partida nu a dus lipsă de ocazii de poartă, ambele echipe având ocazia de a deschide scorul de-a lungul celor 85 de minute fără gol.

Olanda nu a avut niciun şut pe cadrul porţii până în minutul 85, în timp ce portarul portocalei mecanice, Andries Noppert, la primul meci în tricoul naţionalei batave, a avut 3 intervenţii importante în faţa atacanţilor africani.

Cody Gakpo a deschis scorul pentru Ţările de Jos, cu o lovitură de cap, în minutul 85, din centrarea lui de Jong, după un atac prelungit. La două minute după gol, Pape Gueye l-a pus din nou la încercare pe Noppert cu un şut violent la rădăcina bării.

Ţările de Jos au rezistat asaltului ofensiv de pe final de meci şi portocalii au încheiat meciul cu un gol pe contraatac, în minutul 90+8. Memphis Depay a şutat din marginea careului, iar Klaasen a finalizat apoi trimiţând în plasă mingea respinsă de Mendy.

Victorioşi, batavii împart primul loc în grupa A, la egalitate perfectă cu Ecuador, după jucarea ambelor meciuri din prima etapă. Meciurile celei de a doa etape se joacă vineri, 25 noiembrie, Ţările de Jos urmând să întâlnească Eduador, în timp ce gazda Qatar joacă cu Senegal.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *